Kako napraviti loptu od papira

U nekim slučajevima lopta od papira može biti mnogo zanimljiva. U nastavku teksta možete pročitati jednostavan način za pravljenje lopte od papira. Sve što vam je potrebno je: komad papira (ili veća količina, neobavezno) i selotep (neobavezno).



Nabavite papir. Ovo je prvi korak. Uzmite stare novine ili stare dvolisnice iz svesaka te ih pripremite za stol. Prvo uzmite jedan papir, zgužvajte ga. Sljedeći papir koji uzmete ćete dodati na ovaj prvi zgužvani papir. I tako redom. Što imate veću količinu papira, Vaša lopta će biti veća.

Stegnite selotepom. Sada pripremite providni selotep ili običnu papirnu traku. Nakon što ste uradili prethodni korak, uzmite "hrpu" spojenih zgužvanih papira. Omotajte ga selotepom više puta. Što više selotepa iskoristite lopta će biti čvršća. Nemojte pretjerivati, otprilike stavite dovoljno trake da može zaustaviti "bježanje" papira.

Ovu loptu možete napraviti u samo nekoliko minuta, možete je napraviti za vrijeme školskog odmora i koristiti je za dodavanje ili je možete napraviti kod kuće.
· Designed By Seo Blogger Templates