subota, 19. siječnja 2013.

Kako napraviti kobasice

U ovom tekstu možete pročitati savjete za pravljenje kobasice kod kuće na jedan vrlo jednostavan način, možda čak i najjednostavniji. Sve što nam je potrebno je: aluminijska folija, tava, pećnica i kobasice.



Pa da počnemo, prvo što trebamo da uradimo jeste da zagrijemo pećnicu, otprilike na temperaturu od 400 stepeni C.

Sada ćemo uzeti aluminijsku foliju, ukoliko je nemate doma možete je kupiti u najbližoj trgovini. Sada ćemo postaviti foliju na tavu te ćoškove folije presaviti prema dolje, čisto da se folija ne bi odvajala.

Otpakujemo kobasice te ih stavimo na foliju. Poredajte ih tako da jedna kobasica ne dodiruje drugu, ili da ne dodiruje djelova tave.



Sačekajte da kobasica pusti miris. To je znak da je spremna za serviranje. Ovo će potrajati otprilike dvadesetak minuta. Lahko ćete primjetiti kada kombasica bude spremna,  zamirisat će i promjeniti dimenzije. Da kobasica ne bi na jednoj strani bila zagorila a na drugoj nepečena okrećite je. Uživajte.





Previous Post
Next Post

post written by: