Kako izmisliti opravdanje za školu

Ovdje možete pročitati nekoliko testiranih savjeta za pravdanje školskih časova. Sve je veoma jednostavno i zavisi od Vas te od Vašeg razrednika. Svi mi imamo jutra kada bi radije ostali spavati nego ići u školsku klupu. Ili bi radije propustili zadnja 2 časa u drugoj smjeni.



Časovi se najlakše pravdaju kada profesoru donesete crno na bijelo - lijekarsko opravdanje. Ali da bi došli do njega morate biti hrabri glumci ili imati neku vezu sa bolnicom. 

Kod kuće se možete pretvarati da ste bolesni, da Vam je muka i sl. i roditelji Vam mogu dati "slobodan dan". Ako razrednik dopušta razgovore telefonom zamolite za uslugu prijatelja ili prijateljicu da to obavi.

Takođe možete nagovoriti prijatelja da glumi starijeg brata i prošeta do škole da opravda časove. Problem može biti ako neko zatraži ličnu.

Bolest u školi. Veoma se često koristi. Kažite da osjećate mučninu ili neku bol, niko neće pitati za detalje. Ako ste ženske u određenim siuacijama možete biti u prednosti.

Povreda na tjelesnom. Ako niste dovoljno zagrijani veoma lahko može doći do povrede na Tjelesnom odgoju. Sada je pitanje koliko daleko možete ići. Naravno nemojte lomiti koljene ili zglobove. Sretno.Svi savjeti su napisani iz dobre namjere a za posljedice sami odgovarate.
· Designed By Seo Blogger Templates